Tuesday, September 21, 2010

Nu var det dags igen då..

Rensar ut bland mina vänner igen.. Har upptäckt att man måste göra det ibland, så  man får plats med nya vänner..
Nu är det den senaste missen som ryker.. Haha.. Inte så illa som det låter, men jag avstår nog från att svara nästa gång han ringer eller smsar... Han har gett mig så jäkla mycket skit genom åren och jag har gett honom en massa.. Skillnaden är att det verkar ok att jag blir ledsen, men om jag gör honom ledsen är jag plötsligt bitter och elak.. Konstigt det där.. Enda gången han hör av sig är när alla andra är upptagna och såna vänner behöver jag faktiskt inte ha i mitt liv..

Så nu blir det så här.. De som anser att jag är någon man hör av sig till som sista val kan bespara sig det telefonsamtalet eller smset.. Jag kommer inte svara.

Mina riktiga vänner kan med glädje träffa mig på BMB på fredag, då det blir fest utan dess like. Jag och bästa Lindah kommer nog vara där tidigt, så det är bara att dyka upp..

                                                                                                                                                 

Nu en eloge till Lindah och Niklas som är de finaste vännerna jag har. Jag skulle vara hopplöst förvirrad utan er. Ändra er aldrig.. Ni är underbara..

1 comment:

  1. Meeeen... åååh tack! Nu sitter jag och lipar på jobbet! :) Du är bäst vackra Isabelle! Tack för att jag får vara din vän :)

    ReplyDelete