Sunday, September 19, 2010

Hetsjakt på SD

Men snälla människor.. Sluta stampa på SD.. Är vi ett dugg bättre som dömer och fördömer människor bara för att de tillhör ett parti som inte 'passar' vårt tänkande. De står för vad de tycker, de har inte på något sätt försökt starta ett världskrig, de är inte ute och rånar eller mördar folk, de sitter inte i våra fängelsen och de visas inte upp på Efterlyst.. Hmm..
Backa och ställ er frågan vad som blivit FEL i Sverige och vad tidigare politiker gjort för fel eftersom så många svenskar röstar på SD.. Deras stöd har ökat genom åren och ändå har man inte sett någon som helst antydan till att rätta till de saker som orsakat detta.. Kanske trodde de sittande politikerna det räckte med att man fick peka finger och kalla människor för rasister om de sjöng nationalsången för att dämpa det ökande missnöjet med INVANDRARPOLITIKEN (INTE invandrarna, bara dumma människor tror att missnöjet som visas har med människorna som invandrat hit att göra)..  Ta tag i problemen som finns i stället för att anklaga SD för att vara ett av dem..

Jag stödjer inte SD i alla deras frågor, men jag inser att de har något att komma med som har fattats i vårt samhälle..
Vi har familjer som måste gömma sig i vårt land för att de inte får stanna, min fråga är då.. Varför tar vi in fler om de som redan finns här inte får stanna.. Det är ju så jävla dumt att man skulle kunna fundera över vad de egentligen röker inne på Riksdagen. Sluta omedelbart.. Låt de som finns här inne stanna här, men sen får det räcka ett tag.. Se till att de får jobb, skola, vård och att de får lära sig de Svenska sederna.. Låt dem känna sig trygga... Sluta jaga dem med ljus och lyka för att ni vill göra plats åt nästa stackars familj som ska utsättas för samma sak..

Lyssna på SD's ideer och sålla bort dem som inte passar.. Är ju inte som att vi MÅSTE göra allt de vill.. Men att lyssna har aldrig skadat..

No comments:

Post a Comment