Monday, February 14, 2011

Lite bättre balans

28000 in och 9000 ut.. Allt känns redan mycket bättre..

Sitter just nu och funderar över vart min kompis stövlar har tagit vägen.. Ett par skitsnygga grå mockastövlar har försvunnit för henne och det gör mig fundersam och förbannad, även en tavla har försvunnit från hennes lägenhet..

Hur kan folk kliva in i någons lägenhet, stjäla en tavla och med gott samvete traska därifrån???
Stövlarna är en annan fråga.. De har försvunnit någonstans mellan flytten från mig till den nya lägenheten. Så där är funderingen var de kan ha hamnat. Både jag och Lindah har letat genom alla kartonger vi har och fortfarande inte hittat dem..

Konstigt det där, hur människor fungerar.. De tar kläder som inte är deras och sen lånar deras kompisar dem och alla tror att det är frid och fröjd.. Hur kan man göra så.. Jag har ett helt gäng kläder och även skor här, som inte tillhör mig, men jag är inte så jävla het på att använda dem. Även om jag vet att den som stal kläder av mig både använder och lånar ut kläder som INTE tillhör henne, så skulle jag aldrig göra så..
Har funderat på att skicka sakerna till henne via post, men kommit på att jag förmodligen inte får tillbaka mina saker, så nu har jag lagt ut alla kläderna och skorna på annons..

Hade hon velat haft tillbaka dem hade hon hört av sig, eftersom det inte ligger på mig då det var hon som stal grejerna och stack, så nu passar man väl på att tjäna en krona i stället då..

Nej, det är inte häleri eftersom hon vet var sakerna finns och varit medveten om att hon lämnat dem hos mig och stulit med sig annat i stället.

1 comment:

  1. Jag ska fan krossa skallbenet på den som snott mina grejjer!!!

    ReplyDelete